Philips HTB7250 udhëzues

Philips HTB7250
6.4 · 1
PDF udhëzues
 · 51 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HTB7250
www.philips.com/welcome

User manual

Always there to help you

Register your product and get support at
Question?
Contact
Philips
Question?
Contact
Philips
HTB7250D

Shikoni udhëzuesin për Philips HTB7250 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HTB7250 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Philips
HTB7250 | HTB7250D/12
Kompleti i kinemasë shtëpiake
8712581675356
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Optical drive
Optical disc player typeBlu-Ray player
Disc types supportedBD, CD, DVD
Number of optical discs1 discs
Playback disc formatsBlu-Ray audio, Blu-Ray video, CD audio, CD video, SVCD, VCD
Other features
Built-in HDD
HDD capacity0 GB
Apple docking compatibilityNot supported
Image formats supportedGIF, JPG, PNG
Equalizer customizable
Power LED
Deep colour support
TV tuner integrated
Storage
Card reader integrated
Video
3D
Video formats supportedASF, AVI, DIVX, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, WMV
Full HD
Progressive scan
Video enhancement technology
Video upscaling
Audio
RMS rated power500 W
Audio output channels2.1 channels
Audio decodersDolby Digital, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD
Audio formats supportedAAC, FLAC, MKA, MP3, OGG, WAV, WMA
Equalizer
Sound enhancement technology
Radio
FM radio
Supported radio bandsFM
Radio Data System (RDS)
Preset stations quantity40
Satellite speakers
Satellite speakers RMS power135 W
Number of satellite speakers2
Satellite speaker frequency range150 - 20000 Hz
Satellite speaker impedance5 Ω
Satellite speaker woofer diameter (imperial)3 "
Wireless satellite speakers-
Subwoofer
Subwoofer typeActive subwoofer
Subwoofer RMS power230 W
Wireless subwoofer-
Subwoofer driver diameter (imperial)6.5 "
Subwoofer frequency range20 - 150000 Hz
Subwoofer impedance3 Ω
Technical details
Product colourBlack
Karaoke
Network
Wi-Fi
Bluetooth
Ethernet LAN
Ports & interfaces
HDMI in1
Number of HDMI outputs-
SCART ports quantity-
USB ports quantity1
Component video (YPbPr/YCbCr) out-
S-Video outputs quantity-
FM antenna
Digital audio coaxial in-
Digital audio optical in1
AUX in
Digital audio optical out-
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Digital audio coaxial out-
USB version2.0
Weight & dimensions
Main unit dimensions (WxDxH)360 x 345 x 70 mm
Main unit weight4360 g
Satellite speaker dimensions (WxDxH)97 x 120 x 301 mm
Satellite speaker weight1500 g
Subwoofer dimensions (W x D x H)96 x 342 x 395 mm
Subwoofer weight5300 g
Power
Power consumption (typical)135 W
Power consumption (standby)0.5 W
AC input frequency50 - 60 Hz
AC input voltage100-240 V
Packaging data
Package weight14700 g
Package depth400 mm
Package height389 mm
Package width564 mm
Packaging content
Manual
Cables includedAC
Quick start guide
Warranty card
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HTB7250 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate