Philips HP8560 udhëzues

Philips HP8560
7.7 · 2
PDF udhëzues
 · 204 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HP8560
HP8565, HP8560, HP8550

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips HP8560 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Solariume dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HP8560 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips HP8560 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips HP8560 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips HP8560 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips HP8560.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Gas piston design allows 130mm of smooth, precise height adjustment so your display is always in the most comfortable po...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model HP8560 | HP8560/01
Produkt Solarium
EAN 8710103386605, 8710103386612
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 19200 g
Width 295 mm
Depth 1175 mm
Height 395 mm
Other features
Package dimensions (WxDxH) 390 x 1230 x 455 mm
Number of safety goggles 2 pc(s)
Product dimensions when closed (WxDxH) 295 x 175 x 395 mm
Product dimensions when open (WxDxH) 850 x 1130 x 1600 mm
FM band range 88 - 108 MHz
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 60 dB
Country of origin Poland
Insulation Class II
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers 2
Height adjustment
Foldable
Cord length 4 m
Technical details
Frequency range 60 - 20000 Hz
Type Full-body solarium
Form factor Vertical
Built-in fan -
Facial tanner -
Power 2200 W
Infrared heat
Integrated timer
On/off switch
Lamps
HPA lamps
Lamps quantity 2 lamp(s)
Bulb power 300 W
Packaging content
Protective glasses
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HP8560 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate