Philips HD6163 udhëzues

Philips HD6163
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 118 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HD6163

HD6163

4240 002 00271

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips HD6163 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tigan të thellë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HD6163 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips HD6163 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips HD6163 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips HD6163 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips HD6163.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model HD6163 | HD6163/00
Produkt Tigan i thellë
EAN 5053460656244, 5053460899016, 8710103256281, 8710103256311, 8710103256304, 8710103256298, 8710103256328, 8710103256335
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Cord storage
Non-slip feet
Material Stainless steel
Cord length 1 m
Construction type Single
Product colour Black,Stainless steel
Weight & dimensions
Weight 3000 g
Width 380 mm
Depth 220 mm
Height 280 mm
Power
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power 2000 W
AC input voltage 220 - 240 V
Performance
Oil content 3 L
Capacity - L
Temperature (min) 150 °C
Temperature (max) 190 °C
Low-fat frying -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HD6163 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate