Philips HB400 udhëzues

Philips HB400
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HB400

Solarium

HB404, HB400

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips HB400 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Solariume dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HB400 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips HB400 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips HB400 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips HB400 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips HB400.

Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model HB400 | SHB4000/10
Produkt Solarium
EAN 6923410720426, 5054230125267
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone frequency 20 - 20000 Hz
Impedance 24 Ω
Driver unit 32 mm
Magnet type Neodymium
Maximum input power 100 mW
Ear coupling Supraaural
Weight & dimensions
Weight 71 g
Depth 63 mm
Height 155 mm
Width 166 mm
Packaging content
Cables included USB
Quick start guide
Quantity 1
Battery
Talk time 9 h
Standby time 200 h
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Continuous audio playback time 9 h
Ports & interfaces
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP,HFP,HSP
Wireless range 15 m
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
Packaging data
Package height 225 mm
Package width 196 mm
Package depth 64 mm
Performance
Operating keys Multi-key,Volume +,Volume -
Product type Headset
Headset type Binaural
Wearing style Head-band
Recommended usage Music
Microphone
Microphone type Not available
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HB400 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate