Philips FaxPro PPF725 udhëzues

Philips FaxPro PPF725
(1)
  • Numri i faqeve: 44
  • Lloji i skedarit: PDF
EN User Manual
PPF 725
PPF 755
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Philips FaxPro PPF725

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips FaxPro PPF725 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips FaxPro PPF725 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips FaxPro PPF725 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate faksi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips FaxPro PPF725 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips FaxPro PPF725 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model FaxPro PPF725
Produkt Aparat faksi
EAN 3425160315875, 3425160315882, 3425160315899, 3425160316117, 3425160316124
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Memory
Fax memory 50 pages
Other features
Print technology Thermal transfer
Photo mode
Packaging data
Package dimensions (WxDxH) 313 x 197 x 129 mm
Package weight 3100 g
Package width 313 mm
Package depth 197 mm
Package height 129 mm
Technical details
Resizing
Weight (without accessories) 2400 g
Number of melodies 10
Calling line identification presentation (CLIP)
Product colour White
ITU-supported standards T.30
Quick search
Power
Power consumption (standby) 1 W
Power consumption (typical) 15 W
Copying
Greyscale levels 16
Copy function
Maximum number of copies 15 copies
Phone features
On-hook dialling
Caller ID
Phonebook capacity 50 entries
Fax
Type Thermal
Colour faxing
Modem speed 9.6 Kbit/s
Fax resolution modes Photo,Standard
Fax delayed sending
Fax polling
Auto-redialing
Answering machine
Answering machine -
Paper handling
Maximum standard media size A4
Display
Display -
Weight & dimensions
Width 377 mm
Depth 247 mm
Height 200 mm
Weight 2400 g
Handset
Handset
Handset type Wired handset
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips FaxPro PPF725.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu