Philips Ecomoods 346134816 udhëzues

Philips Ecomoods 346134816
(1)
  • Numri i faqeve: 33
  • Lloji i skedarit: PDF
1
A
Distributor
Satenrozen 13
2550 Kontich – Belgium
MC0 000 415P
Last update: 06/06/07
ÊÊ{È
,
© Copyright
1
3a
6
7
)0
Î
Ó]Óx
F
´n
2
3b
5
4
NL
NL
2GX13
Max. 22W
Philips Ecomoods 346134816

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 346134816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips Ecomoods 346134816 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips Ecomoods 346134816 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Abazhurë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 346134816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips Ecomoods 346134816 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Ecomoods 346134816
Produkt Abazhurë
EAN 8727900690057
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Metal
Product colour Aluminium
Suitable location Bedroom,Kitchen,Living room
Lighting style Contemporary
International Protection (IP) code IP20
Protection class II
Mounting type Surfaced
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type 2GX13
Bulb power 22 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 22 W
Bulb lifetime 12000 h
Bulb type Fluorescent
Bulb voltage 230 V
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb(s) included
Power
Power source type AC
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Performance
2
Weight & dimensions
Width 73 mm
Height 310 mm
Weight 1600 g
Length 310 mm
Packaging data
Package height 339 mm
Package length 333 mm
Package width 80 mm
Package weight 1739 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips Ecomoods 346134816.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu