Philips Ecomoods 169284716 udhëzues

Philips Ecomoods 169284716
(1)
  • Numri i faqeve: 8
  • Lloji i skedarit: PDF
16928/47/16
Gebruiksaanwijzing
Notice d’emploi
Benutzerhandbuch
User manual
Manual de usuario
A
Philips Ecomoods 169284716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 169284716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips Ecomoods 169284716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips Ecomoods 169284716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 169284716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips Ecomoods 169284716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Ecomoods 169284716
Produkt Drita e jashtme
EAN 8717943782536
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Type Outdoor wall lighting
Product colour Stainless steel
Housing material Aluminium
International Protection (IP) code IP44
Protection class II
Lighting style Contemporary
Suitable location Backyard
Weatherproof
Light source replaceable
Lamps
Bulb type Fluorescent
Bulb power 20 W
Total power 20 W
Fitting/cap type E27
Bulb voltage 230 V
Replacement bulb power (max) 20 W
Colour temperature 2700 K
Bulb lifetime 10000 h
Bulb(s) included
Number of bulbs 1 bulb(s)
Equivalent bulb power 95 W
Eye comfort
Bulb technology 230 V
Light colour Warm white
Total luminous flux (hidden) 1320 lm
Luminous flux 1320 lm
Ergonomics
Remotely operated
Fixture dimmable
Power
Power source type AC
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50-60 Hz
Weight & dimensions
Width 191 mm
Depth 138 mm
Height 138 mm
Weight 950 g
Length 138 mm
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
Package width 168 mm
Package depth 1680 mm
Package height 211 mm
Package weight 1200 g
Package net weight 887 g
Package gross weight 1200 g
Packaging content
Remote control included
Technical details
Garden area Backyard
Net weight 888 g
SAP length per piece 168.000 cm
SAP height per piece 211.000 cm
SAP width per piece 168.000 cm
SAP EAN gross weight per piece 1200 g
12NC Logistic code(s) 915003815801
Logistics data
SAP EAN/UPC per piece 8717943782536
Other features
EAN/UPC/GTIN (packaging) 8717943085668
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips Ecomoods 169284716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu