Philips Ecomoods 169168716 udhëzues

Philips Ecomoods 169168716
(1)
  • Numri i faqeve: 8
  • Lloji i skedarit: PDF
16916/**/16
Gebruiksaanwijzing
Notice d’emploi
Benutzerhandbuch
User manual
Manual de usuario
A

ecoMOODS

Philips Ecomoods 169168716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 169168716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips Ecomoods 169168716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips Ecomoods 169168716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 169168716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips Ecomoods 169168716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Ecomoods 169168716
Produkt Drita e jashtme
EAN 8717943747139
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Aluminium
Product colour Grey
Type Outdoor pedestal/post lighting
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
International Protection (IP) code IP44
Protection class I
Lighting style Contemporary
Lamps
Fitting/cap type 2G7
Bulb lifetime 13000 h
Bulb type Fluorescent
Bulb power 11 W
Bulb voltage 230 V
Replacement bulb power (max) 11 W
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Number of bulbs 1 bulb(s)
Ergonomics
Remotely operated
Power
Power source type AC
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Width 79 mm
Depth 120 mm
Height 780 mm
Weight 2500 g
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
Package width 91 mm
Package depth 141 mm
Package height 797 mm
Package weight 2900 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips Ecomoods 169168716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu