Philips Ecomoods 163404716 udhëzues

Philips Ecomoods 163404716
(1)
  • Numri i faqeve: 31
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips Ecomoods 163404716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 163404716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips Ecomoods 163404716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips Ecomoods 163404716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ecomoods 163404716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips Ecomoods 163404716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Ecomoods 163404716
Produkt Drita e jashtme
EAN 5413987123245
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Stainless steel
Product colour Stainless steel
Type Outdoor wall lighting
Glass colour White
International Protection (IP) code IP44
Integrated sensors Motion sensor
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
Lighting style Contemporary
Protection class II
Weatherproof
Suitable location Garden,Patio
Lamps
Fitting/cap type E27
Bulb type -
Number of bulbs 1 bulb(s)
Bulb power 11 W
Replacement bulb power (max) 11 W
Bulb(s) included
Light colour Warm white
Equivalent bulb power 50 W
Eye comfort
Bulb technology
Luminous flux 600 lm
Total luminous flux (hidden) 600 lm
Bulb lifetime 10000 h
Ergonomics
Remotely operated
Fixture dimmable
Power
Power source type AC
AC input voltage Range 220 - 240 V
AC input frequency Range 220 V - 240 V Hz
Weight & dimensions
Width 95 mm
Depth 64 mm
Height 319 mm
Weight 670 g
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
Package width 69 mm
Package depth 143 mm
Package height 330 mm
Package weight 903 g
Package net weight 670 g
Package gross weight 903 g
Technical details
Garden area Frontyard
Net weight 670 g
SAP length per piece 69.000 cm
SAP height per piece 330.000 cm
SAP width per piece 143.000 cm
SAP EAN gross weight per piece 903 g
12NC Logistic code(s) 915003819301
Logistics data
SAP EAN/UPC per piece 5413987123245
Other features
EAN/UPC/GTIN (packaging) 5413987610592
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips Ecomoods 163404716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu