Philips EasySpeed GC1920 udhëzues

Philips EasySpeed GC1920
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 11 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips EasySpeed GC1920
4239.000.7223.5

GC1900 series

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

ABCDEF GI
HJ
N
K
O
M
L
1
2 3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14 15 16
21
17
18 19 20 21
22 23

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips EasySpeed GC1920 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips EasySpeed GC1920 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips EasySpeed GC1920 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips EasySpeed GC1920 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips EasySpeed GC1920 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips EasySpeed GC1920.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model EasySpeed GC1920 | GC1920/12
Produkt Hekur
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Water tank capacity 0.18 L
Continuous steam performance 13 g/min
Water tank capacity 0.18 L
Continuous steam performance 13 g/min
Iron weight 1060 g
Type Steam iron
Product colour Pink,White
Steam boost performance - g/min
Steam boost function
Automatic anti-calc
Calc-clean function
Variable steam
Spray function
Cord length 1.8 m
Suitable for tap water
Self-cleaning
Auto power off
Vertical steam function
Other features
Power 1100 W
Extra large water inlet
Ergonomics
Cord length 1.8 m
Cable length 1.8 m
Non-twisting cord
Weight & dimensions
Iron weight 1060 g
Weight 1060 g
Width 261 mm
Height 115 mm
Depth 136 mm
Power
Power 1100 W
AC input voltage 110 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips EasySpeed GC1920 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate