Philips EasyCare GC8330 udhëzues

Philips EasyCare GC8330
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 144 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips EasyCare GC8330
GC8350, GC8340, GC8330

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips EasyCare GC8330 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips EasyCare GC8330 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips EasyCare GC8330 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips EasyCare GC8330 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips EasyCare GC8330 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips EasyCare GC8330.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model EasyCare GC8330 | GC8330/02
Produkt Hekur
EAN 8710103534563, 8710103535379, 18710103534560, 68710103534565, 18710103535376, 68710103535371
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Water tank capacity 1.4 L
Vertical steam function
Variable steam
Heating time 2 min
Swivel angle 180 °
Automatic anti-calc -
Extra large water inlet
Product colour Blue,White
Maximum steam pressure 5 bar
Continuous steam performance 120 g/min
Iron power 2400 W
Soleplate type SteamGlide soleplate
Steam boost performance 180 g/min
Ergonomics
Hose length 1.7 m
Cord length 1.8 m
Cord storage
Weight & dimensions
Weight 5000 g
Width 350 mm
Depth 350 mm
Height 250 mm
Power
AC input voltage 220-240 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips EasyCare GC8330 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate