Philips EasyCare GC3540 udhëzues

Philips EasyCare GC3540
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips EasyCare GC3540
4239.000.8102.1

GC3500 series

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

2 3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14 15 16
1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips EasyCare GC3540 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips EasyCare GC3540 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips EasyCare GC3540 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips EasyCare GC3540 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips EasyCare GC3540 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips EasyCare GC3540.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model EasyCare GC3540
Produkt Hekur
EAN 871010353994, 8710103542018, 3610170559986, 0871010353994, 18710103542015, 68710103542010, 18710103539947, 68710103693606, 8710103558958, 18710103558955, 68710103558950, 8710103539940
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 2300 W
AC input voltage 220 - 240 V
Features
Type Steam iron
Water tank capacity 0.3 L
Spray function
Vertical steam function
Variable steam
Anti-drip function
Automatic anti-calc
Continuous steam performance 40 g/min
Steam boost function
Cord length 3 m
Soleplate type SteamGlide soleplate
Product colour Pink,White
Suitable for tap water
Soft grip
Steam boost performance 120 g/min
Cordless
Other features
Extra large water inlet
Indication
Water level indicator
Ergonomics
Cord storage
Non-twisting cord -
Weight & dimensions
Weight 1640 g
Width 328 mm
Depth 129 mm
Height 163 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips EasyCare GC3540 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate