Philips Construct udhëzues

Philips Construct
9 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Construct

ISIS Manual Breast Pump

42133 5410 170 (05/07)
AVENT, Suffolk, CO10 7QS, England
www.philips.com/AVENT

Also available from Philips AVENT:

Skincare for babies

AVENT Babycare is hypoallergenic, clinically proven mild
enough for the most sensitive skin and formulated with
milk proteins and natural plant extracts. The range includes
Magic Cream, Calming Massage Gel,
Silky Liquid Talc, No Tears Body &
Hair Wash and Gentle Cleanser.
Philips of Holland. All logos brands and product names are trademarks or registered
trademarks of their respective holders and are hereby recognised as such.
For our complete catalogue of mother and babycare products and breastfeeding DVD
GB: Call FREE on 0800 289064
GB ONLY (9am4.30pm Mon-Fri)
IRL: Call FREE on 1800 509 021
IRL ONLY (9am 4.30pm Mon-Fri)
AU:

1300 364 474

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Construct këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Construct apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Construct dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Construct t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Construct specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Construct.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Construct
Produkt Kufje
EAN 6923410713114
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Construct më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate