Philips Clean Air HD6158 udhëzues

Philips Clean Air HD6158
9 · 3
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Clean Air HD6158
HD6159, HD6158

Shikoni udhëzuesin për Philips Clean Air HD6158 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori tigan të thellë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Clean Air HD6158 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Philips
Clean Air HD6158 | HD6158/55
tigan i thellë
8710103321620, 8710103321637, 8710103321644, 8710103321651, 8710103342830, 8710103342847
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Design
Product colourOrange, White
Cord storageYes
Non-slip feetYes
MaterialPlastic
Viewing windowYes
Automatic lid releaseYes
Detachable, hinged lidYes
Non-stick coatingYes
Cord length1 m
Construction typeSingle
Cool wall housingYes
On/off switchYes
Weight & dimensions
Weight5000 g
Product dimensions (WxHxD)300 x 265 x 405 mm
Performance
Adjustable thermostatYes
Oil content2.5 L
Fryer food capacity1.3 kg
Indication
Temperature-ready indicatorYes
Illuminated on/off switchYes
Power
AC input frequency50 - 60 Hz
AC input voltage220 - 240 V
Power2000 W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Clean Air HD6158 më poshtë.

Sa është pesha e Philips Clean Air HD6158?

Philips Clean Air HD6158 ka një peshë prej 5000 g.

Kur duhet të zëvendësoj vajin ose yndyrën e frigoriferit?

Vaji ose yndyra duhet të zëvendësohen pasi të keni skuqur 5 deri në 7 herë.

A mund të përdor një bllok pastrimi për të pastruar tiganin?

Jo, kjo mund të dëmtojë shtresën mbrojtëse. Përdorni vetëm anën e butë të një sfungjeri.

A është vaji apo yndyra më i shëndetshëm për tiganisje?

Vaji është i ulët në yndyrë të ngopur dhe për këtë arsye është më i shëndetshëm se yndyra.

A është udhëzuesi i Philips Clean Air HD6158 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Philips Clean Air HD6158 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate