Philips Brilliance 200S4LYMB udhëzues

Philips Brilliance 200S4LYMB
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 35 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Brilliance 200S4LYMB
www.philips.com/welcome
200S4
EN User manual 1
Customer care and warranty 23
Troubleshooting & FAQs 29

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Brilliance 200S4LYMB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ekrane dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Brilliance 200S4LYMB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Brilliance 200S4LYMB dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Brilliance 200S4LYMB t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Brilliance 200S4LYMB specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Brilliance 200S4LYMB.

Videos and games come to life with less stutter or blur for more realistic play with smooth 5 milisecond gray-to-gray re...
Enjoy your photos, movies, and games with crisp quality.* The 1600 x 900 resolution delivers 1.4 million pixels, 50% mor...
Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Gas piston design allows 130mm of smooth, precise height adjustment so your display is always in the most comfortable po...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
With Display Port, HDMI MHL, and HDMI 2.0 you’ll get all the ports you need to easily connect your device for big screen...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model Brilliance 200S4LYMB | 200S4LYMB/00
Produkt Ekran
EAN 8712581739270
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Pixel pitch 0.27 x 0.27 mm
Display brightness (typical) 250 cd/m²
Response time 5 ms
Aspect ratio 16:9
RGB colour space sRGB
Display technology LCD
Backlight type W-LED
Screen shape Flat
Display diagonal 19.5 "
Viewable size, horizontal 432 mm
Viewable size, vertical 239.8 mm
Native aspect ratio 16:9
Display resolution 1600 x 900 pixels
HD type HD+
Contrast ratio (typical) 1000:1
Contrast ratio (dynamic) 20000000:1
Viewing angle, horizontal 170 °
Viewing angle, vertical 160 °
Display number of colours 16.78 million colours
Separate H/V sync
Sync-on-green (SOG)
DDC/CI
Supported graphics resolutions -
3D
Horizontal scan range 30 - 83 kHz
Vertical scan range 56 - 76 Hz
Panel type TFT
Digital vertical frequency 56 - 76 Hz
Digital horizontal frequency 30 - 83 kHz
Touchscreen
Packaging data
Package weight 5990 g
Package width 560 mm
Package height 361 mm
Package depth 222 mm
Operational conditions
Storage temperature (T-T) -20 - 60 °C
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Relative humidity 20 - 80 %
Operating altitude 0 - 3658 m
Non-operating altitude 0 - 12192 m
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Power
Power consumption (standby) 0.3 W
Power consumption (typical) 11.45 W
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (off) 0.3 W
Weight & dimensions
Height (with stand) 384 mm
Weight (without stand) 1870 g
Depth (with stand) 227 mm
Width (without stand) 479 mm
Height (without stand) 299 mm
Depth (without stand) 48 mm
Weight (with stand) 4200 g
Width (with stand) 479 mm
Ergonomics
Height adjustment 110 mm
On Screen Display (OSD)
On Screen Display (OSD) languages CHI (SIMPL),CHI (TR),CZE,DEU,DUT,ENG,ESP,FIN,FRE,GRE,HUN,ITA,JPN,KOR,POL,POR,RUS,SWE,TUR,UKR
Cable lock slot
VESA mounting
Panel mounting interface 100 x 100 mm
Height adjustment
Pivot
Pivot angle 90 - 90 °
Swivelling
Swivel angle range -65 - 65 °
Tiltable
Tilt angle range -5 - 20 °
LED indicators Operation,Stand-by
Cable lock slot type Kensington
Plug and Play
Design
Feet colour Black
Heavy metals free Hg (mercury),Pb (lead)
Product colour Black
Certification CE Mark, EAC, SEMKO, cETLus, GS, TCO Certified, WEEE
Market positioning -
Front bezel colour Black
Other features
Mean time between failures (MTBF) 70000 h
Display LED
TV tuner integrated
On/off switch
Recyclable packaging material 100 %
Recommended resolution 1600 x 900 @ 60Hz
Ports & interfaces
VGA (D-Sub) ports quantity 1
DisplayPorts quantity 1
PC Audio in
Headphone out
Built-in USB hub
DVI port
HDMI ports quantity 0
Multimedia
Built-in speaker(s)
Built-in camera
RMS rated power 4 W
Number of speakers 2
Performance
Mac operating systems supported
Windows operating systems supported
Component video sync Separate sync,Sync-on-green (SOG)
Sustainability
Sustainability certificates EPEAT Silver,ENERGY STAR
Packaging content
Cables included AC,Audio (3.5mm),VGA
Stand included
Manual
Bundled software SmartControl
Thin Client
Thin client installed
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Brilliance 200S4LYMB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate