Philips BG2025 udhëzues

Philips BG2025
6.6 · 1
PDF udhëzues
 · 119 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips BG2025
BG2038, BG2036, BG2028, BG2026, BG2025, BG2024

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips BG2025 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips BG2025 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips BG2025 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips BG2025 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips BG2025 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips BG2025.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model BG2025 | BG2025/15
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 871010363543, 8710103635437, 18710103580680, 8710103580683
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Product colour White
Wet & Dry -
Cutter width 32 mm
Cordless
Oil-free maintenance
Power
Rechargeable
Operating time 50 min
Power source Battery
Battery type Built-in battery
Battery
Rechargeable battery
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips BG2025 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate