Philips Azur Steam udhëzues

Philips Azur Steam
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Azur Steam

GC4400 series

4239.000.6215.6.indd 1 23-10-09 10:05

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Azur Steam këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Azur Steam apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Azur Steam dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Azur Steam t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Azur Steam specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Azur Steam.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Azur Steam
Produkt Hekur
EAN 8710103560487, 8710103425755, 8710103425762, 8710103425779, 8710103416050, 8710103416067, 8710103416074, 18710103560484, 68710103560489
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Type Dry & Steam iron
Variable steam
Cord length 2.4 m
Steam boost performance 100 g/min
Soleplate type -
Product colour White
Swivel angle 360 °
Water tank capacity 0.35 L
Spray function
Vertical steam function
Anti-drip function
Automatic anti-calc
Continuous steam performance 40 g/min
Steam boost function
Maximum continuous flow 130 g/min
Adjustable thermostat
Soft grip
Power
Power 2400 W
AC input frequency 50 Hz
AC input voltage 220 - 240 V
Indication
Water level indicator
Ergonomics
Non-twisting cord
Cord storage
Ergonomic design
Weight & dimensions
Width 303 mm
Depth 120 mm
Height 152 mm
Weight 1550 g
Packaging content
Travel pouch
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Azur Steam më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate