Philips Aquatrio FC7070 udhëzues

Philips Aquatrio FC7070
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 90 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Aquatrio FC7070

FC7070

AquaTrio

S-CN 用户手册 5
T-CN 使用手冊 25
KO 사용 설명서 43
EN User manual 65

Shikoni udhëzuesin për Philips Aquatrio FC7070 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Aquatrio FC7070 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Philips
Aquatrio FC7070 | FC7070/61
Fshesë me korrent
8710103538585, 8710103543244, 8710103548935, 871010356100, 8710103561002, 8710103578468, 68710103578460, 8710103578475, 68710103578477
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Power
Maximum input power500 W
Annual energy consumption- kWh
Design
Dust container typeBagless
Tube material-
Product colourGrey
Dust capacity- L
Performance
Vacuum air filtering-
Cleaning surfacesHard floor
-
-
-
Cleaning typeDry&wet
Noise level- dB
Dirt separating methodAqua filtering
Ergonomics
Cord length8 m
Weight & dimensions
Width320 mm
Depth305 mm
Height1150 mm
Weight7300 g
Weight7300 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Aquatrio FC7070 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate