Philips AJ3231 udhëzues

Philips AJ3231
(4)
  • Numri i faqeve: 12
  • Lloji i skedarit: PDF

Clock Radio

User manual

AJ3231
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Philips AJ3231

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips AJ3231 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips AJ3231 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips AJ3231 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ora Radio dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips AJ3231 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips AJ3231 specifikimet

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model AJ3231
Produkt Ora Radio
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Battery
Number of batteries supported 1
Battery voltage 9 V
Weight & dimensions
Weight 900 g
Display
Display digits 4 digits
Built-in display
Radio
Radio type Clock
Tuner type -
Supported radio bands FM,MW
PLL synthesizer -
Audio
RMS rated power 0.1 W
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Ports & interfaces
Headphone outputs -
Features
MP3 playback
Product colour -
Volume control Rotary
Other features
Apple docking compatibility Not supported
Weight (including battery) 900 g
Clock function
Manual
Packaging data
Package width 148 mm
Package depth 73 mm
Package height 170 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips AJ3231.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu