Philips 6800 series 43PUT6801 udhëzues

Philips 6800 series 43PUT6801
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 130 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips 6800 series 43PUT6801
Register your product and get support at

6801 series

www.philips.com/welcome

User Manual

43PUT6801
49PUT6801
55PUT6801

Shikoni udhëzuesin për Philips 6800 series 43PUT6801 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips 6800 series 43PUT6801 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
Experience your mobile games, music, and videos on the big screen.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Philips
6800 series 43PUT6801 | 43PUT6801/56
televizion
8718863009659, 8718863009666, 8718863009673
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal43 "
Display resolution3840 x 2160 pixels
Display brightness300 cd/m²
Display diagonal (metric)108 cm
HD type4K Ultra HD
Display technologyLED
Screen format adjustmentsAuto, Zoom
Native refresh rate60 Hz
Display refresh rates supported30 Hz, 60 Hz
Supported graphics resolutions1920 x 1080 (HD 1080), 3840 x 2160
Motion interpolation technology-
Response time- ms
Native aspect ratio16:9
Ports & interfaces
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
HDMI ports quantity4
USB 2.0 ports quantity3
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity0
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
RF ports quantity1
RF connector typeIEC
Audio input for DVI
Audio (L/R) in1
Digital audio optical out1
DVI port
DVI-D ports quantity0
Headphone outputs1
S-Video inputs quantity0
Consumer Electronics Control (CEC)EasyLink
Audio Return Channel (ARC)
Mobile High-Definition Link (MHL)
HDCP
Performance
Teletext1000 pages
Local dimming
Video formats supportedAVC, AVI, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9
Subtitle formats supportedSMI, SRT, SUB, TXT
Subtitles function
Teletext function
Image formats supportedJPG
Audio formats supportedAAC, MP3, WAV, WMA
USB recording
Processor cores4
High Dynamic Range (HDR) supported
Power
Power consumption (standby)0.5 W
AC input voltage110 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Weight (without stand)8800 g
Weight (with stand)9100 g
Width (without stand)968 mm
Depth (without stand)87 mm
Height (without stand)561 mm
Width (with stand)968 mm
Depth (with stand)259 mm
Height (with stand)628 mm
Packaging data
Package weight12000 g
Package width1061 mm
Package depth162 mm
Package height657 mm
Remote control included
Quick start guide
Cables includedAC
Desktop stand
Design
Panel mounting interface200 x 200 mm
Signal strength indication
Product colourBlack
VESA mounting
On/off switch-
Other features
3D
Interactive TV
Built-in speaker(s)
Batteries included
Battery typeAAA
User memory8 GB
TV tuner
Tuner typeAnalog & digital
Analog signal format systemNTSC, PAL, SECAM
Digital signal format systemDVB-T, DVB-T2
Smart TV
Smart TV
Internet TV
Video appsYouTube
Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV)
Operating system installedAndroid
Operating system version5.1 Lollipop
Video on Demand (VOD) support
Audio
Number of speakers2
RMS rated power20 W
Audio decodersDTS
Network
Wi-Fi
Ethernet LAN
Wi-Fi standardsWi-Fi 4 (802.11n)
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
Programming period8 day(s)
Picture mute (for radio)
Auto power off
Firmware upgradeable viaAuto upgrade wizard, Network, USB
Firmware upgradeable
Operational conditions
Operating temperature (T-T)5 - 35 °C
Technical details
HDCP 2.2
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips 6800 series 43PUT6801 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate