Philips 47PFL6678 udhëzues

Philips 47PFL6678
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 82 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips 47PFL6678

www.philips.com/welcome

Register your product and get support at 6000 series Smart LED TV

User manual

42PFL6008
42PFL6158
42PFL618
42PFL618
42PFL68
47PFL6008
47PFL6158
47PFL6188
47PFL6198
47PFL6678
55PFL6008
55PFL6158
55PFL6188
55PFL6198
55PFL6678
60PFL6008

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips 47PFL6678 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips 47PFL6678 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips 47PFL6678 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips 47PFL6678 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips 47PFL6678 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips 47PFL6678.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model 47PFL6678
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips 47PFL6678 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate