PerfectPro MyTube udhëzues

PerfectPro MyTube
7.4 · 3
PDF udhëzues
 · 65 faqe
Anglisht
udhëzuesPerfectPro MyTube
GB
E
NL
D
GBINSTRUCTION MANUAL
MANUEL DE L'UTILISATEUR
BRUKSANVISNING
GEBRUIKSAANWIJZING
BEDIENUNGSANLEITUNG
F
S
NL
D

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PerfectPro MyTube këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PerfectPro MyTube apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PerfectPro MyTube dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PerfectPro MyTube t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PerfectPro MyTube specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PerfectPro MyTube.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë PerfectPro
Model MyTube | MYTUBE B
Produkt Radio
EAN 8717774761632, 8717774761649, 8717774761656
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Radio
Radio type Portable
Tuner type -
Supported radio bands FM
PLL synthesizer -
Radio Data System (RDS)
Audio
RMS rated power 5 W
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers 1
Subwoofer driver diameter (imperial) 2.25 "
Display
Built-in display
Display type LCD
Backlight colour Blue
Backlight
Ports & interfaces
Headphone outputs -
AUX in
Features
MP3 playback
Product colour Black
Alarm function
Other features
Apple docking compatibility -
Weight (including battery) 820 g
Colour
FM radio
Input voltage 110-240 V
Weight & dimensions
Width 90 mm
Depth 90 mm
Height 230 mm
Weight 640 g
Battery
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Battery capacity 2500 mAh
Number of batteries supported 6
Compatible battery sizes AA
Packaging content
AC adapter included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PerfectPro MyTube më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate