Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM udhëzues

Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesPentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM
smc PENTAX-DA
INTERCHANGEABLE LENS
OPERATING MANUAL
e_da21_20.fm Page -1 Thursday, April 23, 2009 5:34 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM.

Të përgjithshme
Markë Pentax
Model smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM
Produkt Lente
EAN 27075141261
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pentax smc DA 300mm f/4 ED (IF) SDM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate