Pentax Optio WG-3 udhëzues

Pentax Optio WG-3
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 254 faqe
Anglisht
udhëzuesPentax Optio WG-3
/
DUT
Digitale camera

Handleiding

Lees voor optimale cameraprestaties eerst de handleiding door
voordat u deze camera in gebruik neemt.
PENTAX RICOH IMAGING CO., LTD.
2-35-7, Maeno-cho, Itabashi-ku, Tokyo 174-8639, JAPAN
(http://www.pentax.jp)
PENTAX RICOH IMAGING
FRANCE S.A.S.
(European Headquarters)
112 Quai de Bezons, B.P. 204, 95106 Argenteuil Cedex,
FRANCE
(HQ - http://www.pentax.eu)
(France - http://www.pentax.fr)
PENTAX RICOH IMAGING
DEUTSCHLAND GmbH
Julius-Vosseler-Strasse 104, 22527 Hamburg,
GERMANY
(http://www.pentax.de)
PENTAX RICOH IMAGING
UK LTD.
PENTAX House, Heron Drive, Langley, Slough, Berks
SL3 8PN, U.K.
(http://www.pentax.co.uk)
PENTAX RICOH IMAGING
AMERICAS CORPORATION
633 17th Street, Suite 2600, Denver, Colorado 80202,
U.S.A.
(http://www.pentaximaging.com)
PENTAX RICOH IMAGING
CANADA INC.
1770 Argentia Road Mississauga, Ontario L5N 3S7,
CANADA
(http://www.pentax.ca)
PENTAX RICOH IMAGING
CHINA CO., LTD.
23D, Jun Yao International Plaza, 789 Zhaojiabang
Road, Xu Hui District, Shanghai, 200032, CHINA
(http://www.pentax.com.cn)
http://www.pentax.jp/english
De fabrikant behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving
wijzigingen in specificaties, ontwerp en beschikbaarheid aan te brengen.
OPWG30105/DUT Copyright © PENTAX RICOH IMAGING CO., LTD. 2013
FOM 01.03.2013 Printed in Europe
e_kb543_cover_7_NL (DUT).fm Page 1 Wednesday, March 6, 2013 9:22 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pentax Optio WG-3 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pentax Optio WG-3 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pentax Optio WG-3 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pentax Optio WG-3 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pentax Optio WG-3 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pentax Optio WG-3.

Të përgjithshme
Markë Pentax
Model Optio WG-3
Produkt Aparat fotografik
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pentax Optio WG-3 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate