Parrot MKi9200 udhëzues

Parrot MKi9200
8.3 · 24
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesParrot MKi9200

Parrot MKi9100

User guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Parrot MKi9200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete Makinash dhe është vlerësuar nga 24 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Parrot MKi9200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Parrot MKi9200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Parrot MKi9200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Parrot MKi9200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Parrot MKi9200.

Të përgjithshme
Markë Parrot
Model MKi9200 | PF320002AA
Produkt Kompleti i makinave
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display TFT
Colour
Product colour Black
Technical details
Compatible products iPod\niPhone
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 82 x 32 x 14 mm
Ports & interfaces
Connectivity technology Wireless
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Parrot MKi9200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate