Panasonic SC-BTT560 udhëzues

Panasonic SC-BTT560
8.8 · 2
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic SC-BTT560
VQT4Q16-1
EB
EP
until 2013/02/18

Operating Instructions

Blu-ray Disc

TM

Home Theater Sound System

Model No. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Unless otherwise indicated, illustrations in these operating instructions are of SC-BTT560.
Thank you for purchasing this product.
Please read these instructions carefully before using this product, and save this manual for future use.
Model number suffix “EB” denotes UK model.

Firmware updates

Panasonic is constantly improving the unit’s firmware to ensure that our
customers are enjoying the latest technology.
Panasonic recommends updating your firmware as soon as you are
notified.
For details, refer to “Firmware updates” (> 21) or
http://panasonic.jp/support/global/cs/ (This site is in English only.)
SC-BTT560&500&460&400EBEP-VQT4Q16_mst.book 1 ページ 2013年2月14日 木曜日 午後5時32分
VQT4Q16-1
EB
EP
until 2013/02/18

Operating Instructions

Blu-ray Disc

TM

Home Theater Sound System

Model No. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Unless otherwise indicated, illustrations in these operating instructions are of SC-BTT560.
Thank you for purchasing this product.
Please read these instructions carefully before using this product, and save this manual for future use.
Model number suffix “EB” denotes UK model.

Firmware updates

Panasonic is constantly improving the unit’s firmware to ensure that our
customers are enjoying the latest technology.
Panasonic recommends updating your firmware as soon as you are
notified.
For details, refer to “Firmware updates” (> 21) or
http://panasonic.jp/support/global/cs/ (This site is in English only.)
SC-BTT560&500&460&400EBEP-VQT4Q16_mst.book 1 ページ 2013年2月14日 木曜日 午後5時32分
VQT4Q16-1
EP
until 2013/02/18

Operating Instructions

Blu-ray Disc

TM

Home Theater Sound System

Model No. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Unless otherwise indicated, illustrations in these operating instructions are of SC-BTT560.
Thank you for purchasing this product.
Please read these instructions carefully before using this product, and save this manual for future use.
Model number suffix “EB” denotes UK model.

Firmware updates

Panasonic is constantly improving the unit’s firmware to ensure that our
customers are enjoying the latest technology.
Panasonic recommends updating your firmware as soon as you are
notified.
For details, refer to “Firmware updates” (> 21) or
http://panasonic.jp/support/global/cs/ (This site is in English only.)
SC-BTT560&500&460&400EBEP-VQT4Q16_mst.book 1 ページ 2013年2月14日 木曜日 午後5時32分
VQT4Q16-1
EB
EP
until 2013/02/18

Operating Instructions

Blu-ray Disc

TM

Home Theater Sound System

Model No. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Unless otherwise indicated, illustrations in these operating instructions are of SC-BTT560.
Thank you for purchasing this product.
Please read these instructions carefully before using this product, and save this manual for future use.
Model number suffix “EB” denotes UK model.

Firmware updates

Panasonic is constantly improving the unit’s firmware to ensure that our
customers are enjoying the latest technology.
Panasonic recommends updating your firmware as soon as you are
notified.
For details, refer to “Firmware updates” (> 21) or
http://panasonic.jp/support/global/cs/ (This site is in English only.)
SC-BTT560&500&460&400EBEP-VQT4Q16_mst.book 1 ページ 2013年2月14日 木曜日 午後5時32分
VQT4Q16-1
EB EP
until 2013/02/18

Operating Instructions

Blu-ray Disc

TM

Home Theater Sound System

Model No. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Unless otherwise indicated, illustrations in these operating instructions are of SC-BTT560.
Thank you for purchasing this product.
Please read these instructions carefully before using this product, and save this manual for future use.
Model number suffix “EB” denotes UK model.

Firmware updates

Panasonic is constantly improving the unit’s firmware to ensure that our
customers are enjoying the latest technology.
Panasonic recommends updating your firmware as soon as you are
notified.
For details, refer to “Firmware updates” (> 21) or
http://panasonic.jp/support/global/cs/ (This site is in English only.)
SC-BTT560&500&460&400EBEP-VQT4Q16_mst.book 1 ページ 2013年2月14日 木曜日 午後5時32分

Upute za uporabu

Kućno kino s Blu-ray Disc™ čitačem

Model br. SC-BTT560

SC-BTT500

SC-BTT460

SC-BTT400

Zahvaljujemo vam na kupnji ovog proizvoda.Pažljivo pročitajte ove upute prije korištenja uređaja i spremite priručnik za buduću uporabu.Model s oznakom "EB" odnosi se na model za Ujedinjeno Kraljevstvo.
VQT4Q16-1

Ažuriranje upravljačkog programa

Tvrtka Panasonic neprestano unapređuje upravljački program ovog uređaja da bi osigurala svojim korisnicima uživanje u najnovijoj tehnologiji. Tvrtka Panasonic preporučuje ažuriranje upravljačkog programa čim primite obavijest o tome.Detalje potražite u poglavlju “Ažuriranje upravljačkog programa” (→ 21) ili na http://panasonic.jp/support/globa/cs/ (Ovo je web-mjesto dostupno samo na engleskom jeziku.)
Ako nije drukčije naznačeno, objašnjenja u ovim uputama za uporabu odnose se na model SC-BTT560.

Shikoni udhëzuesin për Panasonic SC-BTT560 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic SC-BTT560 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Panasonic t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Panasonic
SC-BTT560 | SC-BTT560EG-S
Kompleti i kinemasë shtëpiake
5025232726639
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Optical drive
Optical disc player typeBlu-Ray player
Disc types supportedBD, BD-R, BD-R DL, BD-RE, BD-RE DL, BD-ROM, CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW
Number of optical discs1 discs
Disc loading typeTray
Playback disc formatsBlu-Ray video, CD audio
Other features
Built-in HDD
Apple docking compatibilityiPhone, iPod
Image formats supportedJPG, MPO
Multichannel decoding
CD-RW playback
DVD recorder
MP3 playback
x.v.Color support
Deep colour support
TV tuner integrated
Storage
Card reader integrated
Compatible memory cardsSD, SDHC, SDXC
Video
3D
Video formats supportedAVCHD, H.264, MKV, MPEG2, MPEG4
Full HD
Analog signal format systemNTSC, PAL
2D-3D converter
Video upscaling
Audio
RMS rated power1000 W
Audio output channels5.1 channels
Audio decodersDolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
Total Harmonic Distortion (THD)10 %
Audio formats supportedAAC, FLAC, MP3, WAV, WMA
Equalizer
Audio Return Channel (ARC)
Radio
FM radio
Supported radio bandsFM
Radio Data System (RDS)
Preset stations quantity30
Front speakers
Front speaker type2-way
Front speakers RMS power370 W
Front speaker impedance3 Ω
Center speaker
Center speaker type2-way
Center speaker RMS power180 W
Center speaker impedance3 Ω
Satellite speakers
Satellite speaker type2-way
Satellite speakers RMS power250 W
Number of satellite speakers2
Satellite speaker impedance3 Ω
Wireless satellite speakers
Subwoofer
Subwoofer RMS power200 W
Wireless subwoofer-
Subwoofer driver diameter (imperial)6.299 "
Subwoofer impedance3 Ω
Technical details
Product colourSilver
Karaoke
USB direct playback
iPod/iPhone dock
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Certificates
Consumer Electronics Control (CEC)VIERA Link
Network
Wi-Fi
Ethernet LAN
Packaging content
Remote control included
Manual
Ports & interfaces
HDMI in2
Number of HDMI outputs1
SCART ports quantity0
USB ports quantity2
Component video (YPbPr/YCbCr) out0
S-Video outputs quantity0
Digital audio coaxial in0
Digital audio optical in1
Digital audio optical out0
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Digital audio coaxial out0
AUX in
USB version2.0
Weight & dimensions
Main unit dimensions (WxDxH)460 x 279.3 x 40 mm
Main unit weight3000 g
Front speaker dimensions (WxDxH)270 x 270 x 1185 mm
Front speaker weight2450 g
Center speaker dimensions (WxDxH)280 x 78 x 86 mm
Center speaker weight670 g
Satellite speaker dimensions (WxDxH)80 x 75 x 143 mm
Satellite speaker weight480 g
Subwoofer dimensions (W x D x H)180 x 300 x 406 mm
Subwoofer weight4300 g
Power
Power consumption (typical)89 W
Power consumption (standby)0.1 W
AC input frequency50 Hz
AC input voltage220-240 V
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic SC-BTT560 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate