Panasonic SC-BTT460 udhëzues

Panasonic SC-BTT460
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic SC-BTT460
VQC9298
F1212NB0
EP
GA
GS
PH
1
FRONT
Lch
1
FRONT
Lch
2
FRONT
Rch
3
SURROUND
Lch
4
SURROUND
Rch
5
CENTER
6
SUBWOOFER
FRONT
SURROUND
CENTER
5
CENTER
120°
60°
FRONT
Rch
CENTER
CENTER
SUBWOOFER
SUBWOOFER
FRONT
Lch
SURROUND
Lch
SURROUND
Lch
SURROUND
Rch
SURROUND
Rch

Quick Start Guide

3
4
Model No. SC-BTT460
2
1
BTT460_EPGAGSPH.indd 2-3BTT460_EPGAGSPH.indd 2-3 12/17/2012 11:45:23 AM12/17/2012 11:45:23 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic SC-BTT460 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic SC-BTT460 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic SC-BTT460 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Panasonic SC-BTT460 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic SC-BTT460 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic SC-BTT460.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model SC-BTT460 | SC-BTT460EG-K
Produkt Kompleti i kinemasë shtëpiake
EAN 5025232712328
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Optical drive
Optical disc player type Blu-Ray player
Disc types supported BD,BD-R,BD-R DL,BD-RE,BD-RE DL,BD-ROM,CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-R DL,DVD-RW
Number of optical discs 1 discs
Disc loading type Tray
Playback disc formats Blu-Ray video,CD audio
Other features
Built-in HDD
Internet TV
Apple docking compatibility iPhone,iPod
Image formats supported JPG,MPO
Multichannel decoding
x.v.Color support
Deep colour support
TV tuner integrated
Storage
Card reader integrated
Compatible memory cards SD,SDHC,SDXC
Video
3D
Video formats supported AVCHD,MKV,MP4,MPEG2,WMV
Full HD
Analog signal format system NTSC,PAL
2D-3D converter
Video upscaling
Audio
RMS rated power 1000 W
Audio output channels 5.1 channels
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic II,DTS-HD,DTS-HD Master Audio
Total Harmonic Distortion (THD) 10 %
Audio formats supported FLAC,MP3,WAV,WMA
Equalizer
Audio Return Channel (ARC)
Radio
FM radio
Supported radio bands FM
Radio Data System (RDS)
Preset stations quantity 30
Front speakers
Front speaker type 2-way
Front speakers RMS power 320 W
Front speaker impedance 3 Ω
Center speaker
Center speaker type 2-way
Center speaker RMS power 160 W
Center speaker impedance 3 Ω
Satellite speakers
Satellite speaker type 2-way
Satellite speakers RMS power 320 W
Number of satellite speakers 2
Satellite speaker impedance 3 Ω
Wireless satellite speakers
Subwoofer
Subwoofer type Active subwoofer
Subwoofer RMS power 200 W
Wireless subwoofer
Subwoofer impedance 3 Ω
Technical details
Product colour Black
Karaoke
USB direct playback
iPod/iPhone dock
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Certificates
Consumer Electronics Control (CEC) VIERA Link
Display
On Screen Display (OSD)
Network
Wi-Fi
Bluetooth
Wi-Fi ready
Packaging content
Remote control included
Manual
Quick start guide
Ports & interfaces
HDMI in 0
Number of HDMI outputs 1
SCART ports quantity 0
USB ports quantity 2
Component video (YPbPr/YCbCr) out 0
S-Video outputs quantity 0
Digital audio coaxial in 0
Digital audio optical in 1
AUX in
Digital audio optical out 0
Ethernet LAN (RJ-45) ports -
Digital audio coaxial out 0
USB version 2.0
Weight & dimensions
Main unit dimensions (WxDxH) 460 x 265.4 x 47.7 mm
Main unit weight 2400 g
Front speaker dimensions (WxDxH) 270 x 270 x 1185 mm
Front speaker weight 2450 g
Center speaker dimensions (WxDxH) 280 x 78 x 86 mm
Center speaker weight 670 g
Satellite speaker dimensions (WxDxH) 80 x 75 x 143 mm
Satellite speaker weight 480 g
Subwoofer dimensions (W x D x H) 145 x 258 x 289.5 mm
Subwoofer weight 3000 g
Power
Power consumption (typical) 80 W
Power consumption (standby) 0.1 W
AC input frequency 50 Hz
AC input voltage 220-240 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic SC-BTT460 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate