Panasonic MC-CG710 udhëzues

Panasonic MC-CG710
9 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic MC-CG710

Vacuum Cleaner

(Domestic use)

Thank you for purchasing the vacuum cleaner.
Please read these instructions carefully before using the
appliance and save these instructions for future reference.
Model No. MC-CG712

MC-CG710

Operating Instructions

Contents

IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS
FOR THE USER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2
Your Vacuum Cleaner . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
Using the Appliance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
Maintenance . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
Trouble Shooting . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Specifications . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Vacuum Cleaner Consumables / Accessories . . . . . . . 8
CG710_EN_UK.indd 1 2012/01/11 10:24:13

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic MC-CG710 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic MC-CG710 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic MC-CG710 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Panasonic MC-CG710 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic MC-CG710 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic MC-CG710.

Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model MC-CG710 | MC-CG710RP47
Produkt Fshesë me korrent
EAN 5025232654642, 5025232654659
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Suction power 400 AW
Maximum input power 1300 W
Performance
Vacuum air filtering HEPA
Proper use Home
Operating radius 11 m
Noise level 72 dB
Dirt separating method Filtering
Design
Dust container type Dust bag
Type Cylinder vacuum
Cleaning type Dry
Product colour Black,Bordeaux
Tube material -
Dust capacity 4 L
Ergonomics
Dust container full indicator
Cord length 7 m
Weight & dimensions
Width 320 mm
Depth 500 mm
Height 265 mm
Weight 5500 g
Packaging content
Upholstery nozzle included
Crevice tool
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic MC-CG710 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate