Panasonic Lumix DMC-TZ40 udhëzues

Panasonic Lumix DMC-TZ40
7.7 · 11
PDF udhëzues
 · 314 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic Lumix DMC-TZ40





Ïðåäè óïîòðåáà, ìîëÿ ïðî÷åòåòå âíèìàòåëíî òàçè èíñòðóêöèÿ
è ÿ çàïàçåòå çà áúäåùè ñïðàâêè.
Èíñòðóêöèÿ çà óïîòðåáà
Ðàçøèðåíè ôóíêöèè
Öèôðîâ ôîòîàïàðàò
Ìîäåë:

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic Lumix DMC-TZ40 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 11 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic Lumix DMC-TZ40 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic Lumix DMC-TZ40 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic Lumix DMC-TZ40.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model Lumix DMC-TZ40
Produkt Aparat fotografik
EAN 4010869229319, 5025232725373, 5025232725489
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Picture quality
Megapixel 18.1 MP
Camera type Compact camera
Image sensor size 1/2.3 "
Sensor type MOS
Maximum image resolution 4896 x 3672 pixels
Still image resolution(s) 4896x3672\r\n4896x3264\r\n4896x2752\r\n4000x3000\r\n4000x2672\r\n4000x2248\r\n3664x3664\r\n3264x2448\r\n3264x2176\r\n3264x1840\r\n2992x2992\r\n2448x2448\r\n2560X1920\r\n2560x1712\r\n2560x1440\r\n2048X1536\r\n2048x1360\r\n1920x1920\r\n1920x1080\r\n1536x1536\r\n640x480\r\n640x424\r\n640x360\r\n480x480
Image stabilizer
Supported aspect ratios 4:3
Total megapixels 18.9 MP
Image formats supported JPG,MPO
Lens system
Optical zoom 20 x
Digital zoom 4 x
Focal length range 4.3 - 86 mm
Minimum focal length (35mm film equiv) 24 mm
Maximum focal length (35mm film equiv) 560 mm
Minimum aperture number 3.3
Maximum aperture number 8
Lens structure (elements/groups) 12/10
Extra/Smart zoom 47.8 x
Number of aspheric elements 9
Focusing
Auto focusing (AF) modes Continuous Auto Focus,Spot Auto Focus,Tracking Auto Focus
Normal focusing range 0.5 - ∞, 2 - ∞ m
Macro focusing range (tele) 1 - ∞ m
Macro focusing range (wide) 0.03 - ∞ m
Auto Focus (AF) assist beam
Normal focusing range (wide) 0.5 - ∞ m
Normal focusing range (tele) 2 - ∞ m
Face tracking
Exposure
ISO sensitivity 100,200,400,800,1600,3200,6400,Auto
Light exposure modes Aperture priority AE,Manual,Shutter priority AE
Light exposure control Program AE
Light exposure correction ± 2EV (1/3EV step)
Light metering Centre-weighted,Evaluative (Multi-pattern),Spot
ISO sensitivity (min) 100
ISO sensitivity (max) 6400
Shutter
Fastest camera shutter speed 1/2000 s
Slowest camera shutter speed 30 s
Flash
Flash modes Auto,Forced off,Forced on,Red-eye reduction,Slow synchronization
Flash range (wide) 0.6 - 6.4 m
Flash range (tele) 1 - 3.3 m
Other features
Built-in flash
Power source type Battery
Video
Maximum video resolution 1920 x 1080 pixels
Video resolutions 640 x 480,1280 x 720,1920 x 1080 pixels
Resolution at capture speed 1280x720@25fps,1280x720@50fps,1920x1080@25fps,1920x1080@50fps,640x480@25fps
Analog signal format system NTSC,PAL
HD type Full HD
Video formats supported AVCHD,MP4
Video recording
Audio
Built-in microphone
Built-in speaker(s)
Memory
Internal memory 12 MB
Compatible memory cards SD,SDHC,SDXC
Memory slots 1
Display
Display LCD
Display diagonal 3 "
Display resolution (numeric) 920000 pixels
Field of view 100 %
Touchscreen
Ports & interfaces
PictBridge
USB version -
HDMI
HDMI connector type Micro
Network
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Near Field Communication (NFC)
Camera
White balance Auto,Cloudy,Daylight,Incandescent,Shade
Scene modes Children,Night landscape,Night portrait,Panorama,Pet,Portrait,Sports
Photo effects Art,Black&White,Sepia,Vivid
Self-timer delay 2,10 s
Camera playback Single image,Slide show
Histogram
Image editing Crop,Resizing
GPS (satellite)
On Screen Display (OSD) languages ARA,CHI (TR),ENG,FRE,PER,RUS,THA
Camera file system DCF,Exif 2.3
Multi-shot
Calendar
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery voltage 3.6 V
Battery life (CIPA standard) 300 shots
Battery capacity 1250 mAh
Design
Product colour Black
Weight & dimensions
Width 108.3 mm
Depth 27.7 mm
Height 58.9 mm
Weight 172 g
Weight (including battery) 198 g
Packaging content
Bundled software PHOTOfunSTUDIO 9.1 PE
AC adapter included
Cables included USB
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic Lumix DMC-TZ40 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate