Panasonic Lumix DMC-LZ30 udhëzues

Panasonic Lumix DMC-LZ30
7.2 · 3
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic Lumix DMC-LZ30
VQT4W03
M0113KZ0

Operating Instructions

for advanced features

Digital Camera

Model No. DMC-LZ30
Please read these instructions carefully before using
this product, and save this manual for future use.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic Lumix DMC-LZ30 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic Lumix DMC-LZ30 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic Lumix DMC-LZ30 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic Lumix DMC-LZ30.

Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model Lumix DMC-LZ30
Produkt Aparat fotografik
EAN 5025232726226
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic Lumix DMC-LZ30 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate