Panasonic Lumix DMC-GH3 udhëzues

Panasonic Lumix DMC-GH3
7.3 · 2
PDF udhëzues
 · 319 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic Lumix DMC-GH3

Operating Instructions

for advanced features

Digital Camera

Model No. DMC-GH3
Please read these instructions carefully before using this product,
and save this manual for future use.
VQT4M64
F1012MC0
until
2013/3/18

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic Lumix DMC-GH3 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sisteme kamerash dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic Lumix DMC-GH3 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic Lumix DMC-GH3 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Panasonic Lumix DMC-GH3 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic Lumix DMC-GH3 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic Lumix DMC-GH3.

Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model Lumix DMC-GH3 | DMC-GH3HEE-K
Produkt Sistem kamerash
EAN 5025232701612, 885170103887
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic Lumix DMC-GH3 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate