Panasonic HC-V510 udhëzues

Panasonic HC-V510
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 188 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic HC-V510
Operating Instructions
High Definition Video CameraModel No. HC-V520

HC-V520M

HC-V510

Please read these instructions carefully before using this product,
and save this manual for future use.
VQT4Q59
until 2013/1/25
Operating Instructions
High Definition Video CameraModel No. HC-V520

HC-V520M

HC-V510

Please read these instructions carefully before using this product,
and save this manual for future use.
VQT4Q59
until 2013/1/25
Operating Instructions
High Definition Video CameraModel No. HC-V520

HC-V520M

HC-V510

Please read these instructions carefully before using this product,
and save this manual for future use.
VQT4Q59
until 2013/1/25

Upute za uporabu

Videokamera visoke razlučivosti
Model br. HC-V520

HC-V520M

HC-V510

Pažljivo pročitajte ove upute prije korištenja uređaja i spremite priručnik za buduću uporabu.VQT4Q59Web-mjesto: http://www.panasonic.hr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic HC-V510 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Videokamera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic HC-V510 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic HC-V510 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Panasonic HC-V510 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic HC-V510 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic HC-V510.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model HC-V510 | HC-V510EG-K
Produkt Videokamera
EAN 5025232723027
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Image sensor
Sensor type MOS
Total megapixels 2.51 MP
Optical sensor size 1/5.8 "
Effective megapixels (image) 2.25 MP
Effective megapixels (movie) 2.25 MP
Lens system
Optical zoom 62 x
Digital zoom 150 x
Image stabilizer
Interchangeable lens
Focal length range 2.06 - 103 mm
Minimum aperture number 1.8
Maximum aperture number 4.2
Minimum focal length (35mm film equiv) 28 mm
Maximum focal length (35mm film equiv) 1748 mm
Storage
Internal storage capacity - GB
Camcorder media type Memory card
Compatible memory cards SD,SDHC,SDXC
Memory slots 1
Disc types supported
Camcorder tape type
Focusing
Focus adjustment Auto/Manual
Flash
Built-in flash -
Built-in light -
Shutter
Shutter speed (photo) 1/2 - 1/2000 s
Display
Display diagonal 3 "
Built-in display
Display LCD
Display resolution (numeric) 460800 pixels
Viewfinder
Viewfinder type -
Camera
Camcorder type Handheld camcorder
Minimum illumination 1 lx
3D -
Photo mode
Design
Product colour Black
Video
Maximum video resolution 1920 x 1080 pixels
Video formats supported MPEG4
HD type Full HD
Still image
Still image resolution(s) 1920 x 1080,4224 x 2376
Image formats supported JPG
Maximum image resolution 4224 x 2376 pixels
Audio
Audio system stereo
Built-in microphone
Built-in speaker(s)
Ports & interfaces
PictBridge -
Component video (YPbPr/YCbCr) out -
HDMI
S-Video out -
USB 2.0 ports quantity 1
Headphone outputs -
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
Network
Wi-Fi
Near Field Communication (NFC)
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery life (max) - h
Battery capacity 1940 mAh
Weight & dimensions
Width 53 mm
Depth 116 mm
Height 61 mm
Weight 225 g
Other features
Windows operating systems supported
Packaging content
Bundled software HD Writer AE 5.0
Cables included AC,HDMI,USB
Batteries included
Quick start guide
AC adapter included
Warranty card
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic HC-V510 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate