Panasonic AG-HMC151 udhëzues

Panasonic AG-HMC151
8 · 3
PDF udhëzues
 · 113 faqe
Anglisht
udhëzuesPanasonic AG-HMC151
Reference Menu Displays Editing Playback Shooting Preparation Description
of parts
Before use
S0808K0 -M
VQT1V34 (E)

Operating Instructions

Memory Card Camera-Recorder

Model No. AG-HMC151E
Before operating this product, please read the instructions carefully and save this manual for
future use.
ENGLISH
This product is eligible for the AVCCAM
3 Year Warranty Repair Program. For
details, see page 5.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Panasonic AG-HMC151 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamera dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Panasonic AG-HMC151 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Panasonic dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Panasonic AG-HMC151 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Panasonic AG-HMC151.

Të përgjithshme
Markë Panasonic
Model AG-HMC151
Produkt Kamera
EAN 5025232538560
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Panasonic AG-HMC151 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate