Ozone Blade (Nordic) udhëzues

Ozone Blade (Nordic)
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesOzone Blade (Nordic)

Shikoni udhëzuesin për Ozone Blade (Nordic) këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori tastiera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Ozone Blade (Nordic) apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Ozone dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Ozone t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Ozone
Blade (Nordic) | OZBLADEPNR
tastierë
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Keyboard
Device interfaceUSB
Recommended usageGaming
Keyboard key switchMembrane
Keyboard layout-
Keyboard language-
Connectivity technologyWired
PurposePC/Server
Keyboard form factorFull-size (100%)
Hot keys
Number of programmable (macro) keys10
Windows keys
Numeric keypad
Key response time (min)1 ms
Built-in memory
Built-in memory capacity128 KB
USB hub-
Fingerprint reader-
Design
Keyboard styleStraight
Wrist rest
Product colourBlack
Backlight
Backlight typeLED
Backlight colourBlue/Red
Adjustable backlight
Surface colorationMonochromatic
Connector contacts platingGold
Features
Cable length1.6 m
Power
Power source typeUSB
Mouse
Mouse included
System requirements
Windows operating systems supportedWindows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Weight & dimensions
Keyboard dimensions (WxDxH)510 x 199.8 x 30 mm
Keyboard weight1140 g
Packaging data
Number of products included1 pc(s)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Ozone Blade (Nordic) më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate