Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 udhëzues

Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesOral-B Professional Care 1000 WOW D20.513
powered
by

PROFESSIONAL

CARE
®
1000
1000
Or
al-B
Or
al
-B
O
ra
l
-
B
O
ra
l
-
B
Internet:
www.oralb.com
www.braun.com
www.service.braun.com
Braun GmbH
Frankfurter Straße 145
61476 Kronberg
Germany/Allemagne

English 3

Español 9

Français 15

D16.513u
Type 3757
Modelo 3757
Modèle 3757
99469395/II-10
GB/E/F
99469395_D16U_NA.indd 2199469395_D16U_NA.indd 21 11.02.2010 13:00:52 Uhr11.02.2010 13:00:52 Uhr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Furça dhëmbësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513.

Të përgjithshme
Markë Oral-B
Model Professional Care 1000 WOW D20.513 | 4210201827962
Produkt Furçë dhëmbësh
EAN 4210201827962, 4210201027638, 3610170010142, 4210201081753, 4210201827979
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power source Battery
Charging base
Rechargeable
Battery type -
Features
Purpose Adult
Adjustable speed
Integrated timer
3D effect
Teeth brushing modes Daily care
Toothbrush frequency (oscillations) 8800 movements per minute
Timer duration 2 min
Brush head holder
Product colour Blue,White
Display included
Toothbrush frequency (pulsations) 40000 movements per minute
Pressure sensor
Toothbrush type Rotating-oscillating toothbrush
Number of teeth brushing modes 1
Toothbrush frequency (rotations) - movements per minute
Technical details
Charging indicator
Packaging content
Number of handles included 1 pc(s)
Number of brush heads included 1 pc(s)
Included brush heads Precision Clean
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Oral-B Professional Care 1000 WOW D20.513 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate