Onkyo TX-NR818 udhëzues

Onkyo TX-NR818
8.3 · 7
PDF udhëzues
 · 156 faqe
Anglisht
udhëzuesOnkyo TX-NR818
E
n

AV RECEIVER

TX-NR818

Instruction Manual

Contents

Safety Information and Introduction ............2
Table of Contents...........................................6
Connections .................................................13
Turning On & Basic Operations..................23
Advanced Operations ..................................51
Controlling Other Components...................82
Appendix.......................................................91
Internet Radio Guide
Remote Control Codes

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Onkyo TX-NR818 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Onkyo TX-NR818 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Onkyo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Onkyo TX-NR818 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Onkyo TX-NR818.

Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Onkyo
Model TX-NR818
Produkt Marrësi
EAN 411378261618, 4961330035437, 4961330035444
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) - W
Audio output channels 7.2 channels
Power output per channel (1KHz@6 Ohm) 180 W
Dynamic power per channel (3 Ohm) 300 W
Dynamic power per channel (4 Ohm) 250 W
Dynamic power per channel (8 Ohm) 150 W
Total Harmonic Distortion (THD) 0.08 %
Input sensitivity 200 mV
Output level 200 mV
Input impedance 47000 Ω
Output impedance 470 Ω
Audio D/A Converter (DAC) 24-bit/192kHz
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 110 dB
Impedance 6 Ω
Frequency range 20 - 20000 Hz
Pre-out connectivity
Pre-out channels 9.2
Receiver type Surround
Inputs
HDMI in 8
Component video (YPbPr/YCbCr) in 2
Composite video in 5
Audio (L/R) in 7
Digital audio optical in 3
Remote (IR) input 1
Digital audio coaxial in 3
AC (power) in
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
PC in (D-Sub)
USB ports quantity 2
Outputs
Number of HDMI outputs 2
Component video (YPbPr/YCbCr) out 1
Composite video out 1
Audio (L/R) out 1
Remote (IR) output 1
Headphone outputs 1
Headphone connectivity 6.3 mm
Ports & interfaces
Speakers connectivity type Binding post
Connectivity technology Wired
AM antenna ports quantity 1
FM antenna ports quantity 1
12V trigger
12V trigger ports quantity 2
VGA (D-Sub) ports quantity 1
RS-232 ports 1
File formats
Audio formats supported AAC,FLAC,LPCM,MP3,OGG,WAV,WMA
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Radio
Supported radio bands AM,FM
Internet radio
Internet radio services supported Last.fm,vTuner
Radio Data System (RDS)
RDS features PS,PTY,RT,TP
AM band range 522 - 1710 kHz
FM band range 87.5 - 108 MHz
Preset stations quantity 40
Optical drive
Optical drive included
Video
Video upscaling
3D
Technical details
Display LCD
Audio decoders Dolby Pro Logic IIz,Dolby TrueHD,DTS-HD,DTS-HD Master Audio
Multi-Zone capability
Multi-Zone quantity 2
Remote control included
Product colour Silver
Bi-amping
Volume control Rotary
On Screen Display (OSD)
Apple docking compatibility iPhone,iPod
Detachable power cord
Number of products included 1 pc(s)
RS-232 interface
AirPlay
Power
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (typical) 720 W
Power consumption (standby) 0.1 W
Weight & dimensions
Width 435 mm
Depth 435.5 mm
Height 198.5 mm
Weight 18300 g
Certificates
THX-certified THX Select2 Plus
Packaging data
Package dimensions (WxDxH) 587 x 533 x 337 mm
Package weight 22000 g
Packaging content
Cables included AC
Manual
Batteries included
FM antenna
AM antenna
Storage
Card reader integrated -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Onkyo TX-NR818 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate