Onkyo TX-NR626 udhëzues

Onkyo TX-NR626
8.7 · 14
PDF udhëzues
 · 140 faqe
Anglisht
udhëzuesOnkyo TX-NR626
E
n

AV RECEIVER

TX-NR626

Instruction Manual

Contents

Safety Information and Introduction ............2
Table of Contents...........................................6
Connections .................................................12
Turning On & Basic Operations..................21
Playback........................................................29
Advanced Operations ..................................48
Controlling Other Components...................71
Appendix.......................................................77
Internet Radio Guide
Remote Control Codes

Shikoni udhëzuesin për Onkyo TX-NR626 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 14 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Onkyo TX-NR626 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Onkyo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Onkyo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Experience twice the entertainment with smooth picture in picture and get the most out of what your display can offer.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Onkyo
TX-NR626 | TX-NR626S
Marrësi
4961330037035, 4961330037042, 751398011191, 751398011863
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm)- W
Audio output channels7.2 channels
Power output per channel (1KHz@6 Ohm)160 W
Total Harmonic Distortion (THD)0.08 %
Input sensitivity200 mV
Output level200 mV
Audio D/A Converter (DAC)24-bit/192kHz
Signal-to-Noise Ratio (SNR)106 dB
Impedance16 Ω
Frequency range5 - 100000 Hz
Pre-out connectivity
Pre-out channels2 SW
Receiver typeSurround
Inputs
HDMI in6
Composite video in5
Digital audio optical in1
Digital audio coaxial in2
USB ports quantity2
Remote (IR) input1
Outputs
Number of HDMI outputs2
Headphone outputs1
Ports & interfaces
Speakers connectivity type-
Connectivity technologyWired & Wireless
File formats
Audio formats supportedAAC, FLAC, LPCM, MP3, OGG, WAV, WMA
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Bluetooth
Radio
Supported radio bandsAM, FM
Internet radio
Internet radio services supportedLast.fm, Spotify
Radio Data System (RDS)
RDS featuresPS, PTY, RT, TP
AM band range522 - 1710 kHz
FM band range87.5 - 108 MHz
Preset stations quantity40
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated
Video
Supported video modes1080p
Picture-in-Picture
3D
Technical details
Display-
Audio decodersDolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
x.v.Color support
Deep colour support
Equalizer
Bass adjustment
Treble adjustment
Remote control included
Product colourSilver
Audio amplifier
On Screen Display (OSD)
Apple docking compatibilityNot supported
Damping factor60
Digital Signal Processing (DSP)
AirPlay-
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Power
AC input voltage230 V
AC input frequency50 Hz
Power consumption (typical)600 W
Power consumption (standby)0.2 W
Weight & dimensions
Width435 mm
Depth328 mm
Height173.5 mm
Weight10000 g
Packaging content
Manual
Batteries included
FM antenna
AM antenna
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Onkyo TX-NR626 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate