Onkyo HT-S3505 udhëzues

Onkyo HT-S3505
9.6 · 2
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesOnkyo HT-S3505
E
n

AV RECEIVER

HT-R358

Instruction Manual

Contents

Safety Information and Introduction ............2
Table of Contents...........................................5
Connections .................................................11
Turning On & Basic Operations..................18
Advanced Operations ..................................32
Controlling Other Components...................44
Appendix.......................................................51
Speaker Package

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Onkyo HT-S3505 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Onkyo HT-S3505 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Onkyo HT-S3505 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Onkyo HT-S3505 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Onkyo HT-S3505 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Onkyo HT-S3505.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Onkyo
Model HT-S3505 | HT-S3505B
Produkt Kompleti i kinemasë shtëpiake
EAN 4045811004348, 4961330035260
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Video formats supported -
Wall mountable
Performance
RMS rated power - W
Audio output channels 5.1 channels
Supported radio bands AM,FM
Product colour Black
Recommended usage Home theatre
Remotely operated
Amplifier
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 100 dB
Total Harmonic Distortion (THD) 0.08 %
Amplification device included
Amplification device type AV receiver
Amplification device form factor Stand-alone
Amplifier/receiver output interface type RCA
Front speakers
Front speakers RMS power 120 W
Front speaker impedance 6 Ω
Front speaker dimensions (WxDxH) 101 x 175 x 116 mm
Front speaker weight 700 g
Center speaker
Center speaker RMS power 120 W
Center speaker impedance 6 Ω
Center speaker dimensions (WxDxH) 240 x 102 x 121 mm
Center speaker weight 800 g
Satellite speakers
Satellite speakers RMS power 120 W
Satellite speaker impedance 6 Ω
Satellite speaker dimensions (WxDxH) 101 x 175 x 116 mm
Satellite speaker weight 700 g
Satellite speaker type -
Number of satellite speakers 2
Subwoofer
Subwoofer RMS power 130 W
Wireless subwoofer
Subwoofer dimensions (W x D x H) 211 x 425 x 381 mm
Subwoofer weight 5500 g
Packaging content
Remote control included
Power
Power consumption (typical) 330 W
AC input frequency 50 Hz
Power source AC
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
HDMI ports quantity 4
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Onkyo HT-S3505 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate