Olympus WS-813 udhëzues

Olympus WS-813
6 · 1
PDF udhëzues
 · 95 faqe
Anglisht
udhëzuesOlympus WS-813

DETAILED

INSTRUCTIONS

DIGITAL VOICE

RECORDER

Thank you for purchasing an Olympus
Digital Voice Recorder.
Please read these instructions for information
about using the product correctly and safely.
Keep the instructions handy for future reference.
To ensure successful recording, we recommend that
you test the record function and volume before use.
EN

dictate.com.au

Shikoni udhëzuesin për Olympus WS-813 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Regjistrues zëri dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Olympus WS-813 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Olympus dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Olympus t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Olympus
WS-813 | V406161BE000
Regjistrues zëri
4545350039950
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Maximum recording time2122 h
Recording modesHigh Quality (HQ), Long Play (LP), Standard Play (SP), Stereo High Quality (STHQ), Stereo Extra Quality (STXQ)
Built-in microphone
Playback time30 h
Audio formats supportedMP3, WAV, WMA
MP3 bit rates8 - 320 Kbit/s
WMA bit rates8 - 320 Kbit/s
SP mode recording time1028 h
LP mode recording time2043 h
HQ mode recording time522 h
SP mode frequency response40 - 8000 Hz
LP mode frequency response40 - 3000 Hz
HQ mode frequency response40 - 13000 Hz
Memory
Internal memory8192 MB
Display
Display typeLED
Display resolution108 x 84 pixels
Display diagonal1.43 "
Display size (HxV)27.56 x 23.9 mm
Backlight
Backlight colourWhite
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers1
Output power80 mW
Loudspeaker diameter18 mm
Ports & interfaces
InterfaceUSB
Radio
FM radio
FM recording
Supported radio bandsFM
Storage
Media types supportedInternal memory & flash card
Battery
Battery technologyNickel-Metal Hydride (NiMH)
Compatible battery sizesAAA
Battery life (max)30 h
Number of batteries supported1
Battery capacity indicator
Technical details
Product colourBlack
Number of folders messages5
Number of messages per folder300
USB mass storage
Rechargeable
Speech recognition
MP3 playback
Weight & dimensions
Width40 mm
Depth14.8 mm
Height100.2 mm
Weight- g
Software
Windows operating systems supportedWindows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac operating systems supportedMac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
System requirements
USB required
Packaging content
Batteries included
Manual
Cables includedUSB
Headphones included
Other features
Battery typeAAA
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Olympus WS-813 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate