Olight S10 Baton udhëzues

Olight S10 Baton
8.4 · 2
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesOlight S10 Baton
We Make A Difference
TM

CREE XM-L LED

MODEL:S10 Baton

LED FLASHLIGHT

标配清单:
*1 ,*1 ,*1 , *1.
产品说明及安装指示:
+
-
操作说明:保修条款:
1.
2.关 下,按 键,在1
3.关 1
4.在 1
5.开 后, 快
规格参数表:
1. 30 Olight
30
使
2. 2 Olight
2 (以
使
3.终 2
Olight
4.电 Olight
1
5.用 Olight
We Make A Difference
TM
Thank you for purchasing the OLIGHT S10
Baton flashlight. Please read this manual
carefully before using this product.
Package Contents

ENGLISH

Flashlight *1 Lanyard *1 Flying ring *1
User' manual *1
+
-
Product description
Operational instruction:
1. Please install the battery according to the diagram.2. Press the switch then release within one second , the light turns on and output starts at memorized brightness level. Press the switch once again to close the output. 3. Keep pressing the switch more than one second, the light directly enter into moonlight from off status. 4. Under moonlight mode, keep pressing the switch more than one second, output comes into a low brightness level, if the switch is continually pressed, the output will change as a loop “low - middle – high – middle – low”. The brightness will be frozen until the switch is released.5. To activate strobe, quickly double click the switch after the light is on, the strobe will not be memorized. Click the switch again will turn off the light. Under strobe mode, keep pressing the switch will quit strobe and back to memorized brightness level.
Specifications
L70.5 x D23.0 mm
42g(Without battery)
CREE XM-L
Orange peel
1,800 cd
85 meters
IPX 8
Dimension
Weight
LED
Battery
Reflector
Output and Runtime
Peak Beam intensity
Beam Distance
Waterproof
Impact resistance
2 meters
CR123A or RCR123
Olight Technology Co., Limited
Address: 2/F East, Building A, B3 Block, Fuhai Industrial Park, Fuyong, Bao'an District, Shenzhen , China 518103 Tel: +86-755-81452518/81452608Fax: +86-755-81452508E-mail:service@olightworld.comwww.olightworld.com
深圳市欧莱特科技有限公司
地址:深 圳 市宝安 区 福永 镇 福海 工 业区B3区A栋 二 楼东 电话: 0 755 - 81 4 52 5 18/ 814 5 26 0 8传真: 0755-81452508E-mail:service@olightworld.comwww.olightworld.com
TM
Olight warrants its products to be free from defects
in materials and workmanship. Within 30 days of
receipt, any defective lights will be offered repair or
replacement by the retailer where the product was
TM
purchased. Olight will repair or replace, at its option
and without charge, any product or part which is
found to be defective under normal use and service
within 24 months counting from the date of
purchasing with proof of purchase, Such repair or
replacement shall be the purchaser’s sole and
exclusive remedy under this warranty, This warranty
does not cover normal maintenance and service and
does not apply to any products or parts which have
been subject to modification, misuse, negligence,
accident, improper maintenance or repair by anyone
TM
other than Olight .
As to those exceed 24 months of the purchase date,
Olight will still provide with warranty service. Labor
is free but cost of parts will be charged. This warranty
covers parts and labor only as specified above.
Freight and transit costs are the responsibility of the
user/owner, not the factory or dealer.
Warranty
320lumens/1h30min
70lumens/7h30min
5 lumens/ 108h
0.5lumens/360h
strobe: 320 lumens / 3h
Material
Aluminum body with
anti-scratching
type III Hard Anodization
L70.5 x D23.0 mm
42g()
CREE XM-L
1,800 cd
85
IPX 8
LED
2
CR123A or RCR123
320/1. 5
70 /7.5
5 / 108
0.5/360
: 320 / 6
感谢 您 购买Olight LED Flashlight ,在使用前 请 详细 阅读 本说明 书.本说 明书适用于S10 Baton.

Shikoni udhëzuesin për Olight S10 Baton këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Elektrikë dore dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Olight S10 Baton apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Olight dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Olight t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Olight
S10 Baton
Eletrik dore
6950723818380
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Olight S10 Baton më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate