Numatic Henry Gold HVR200G-22 udhëzues

Numatic Henry Gold HVR200G-22
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesNumatic Henry Gold HVR200G-22
Distributed by:
233669/0509A
www.numatic.co.uk
© Numatic International Limited 2009
Numatic International Limited, Chard, Somerset, TA20 2GB

Telephone: +44 (0)1460 68600

Fax: +44 (0)1460 68458

Henry AutoSave System

DATA... DATA... DATA... DATA...
Cleaning range
Weight Size
Sound Pressure
26.8m 6.9Kgs
340 x 340
x 370mm
Motor Airflow Suction Capacity
Hi - 1200W 45 litres/sec Hi - 2600mm 9 litres
Lo - 600W (Hi - Max) Lo - 1750mm
64-68 dB (A)
(IEC 60704-2-1)

‘AutoSave’

Low Energy

System

Kit A1
80
recycled
paper

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Numatic Henry Gold HVR200G-22 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Numatic Henry Gold HVR200G-22 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Numatic Henry Gold HVR200G-22 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Numatic Henry Gold HVR200G-22 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Numatic Henry Gold HVR200G-22 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Numatic Henry Gold HVR200G-22.

Të përgjithshme
Markë Numatic
Model Henry Gold HVR200G-22 | 5028965406052
Produkt Fshesë me korrent
EAN 5028965406052
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power 1200 W
Suction power - AW
Annual energy consumption - kWh
Variable power
Design
Type Drum vacuum
Dust container type -
Tube material -
Product colour Gold
Cordless
Tube type -
Dust capacity 9 L
Cleaning type -
Performance
Vacuum air filtering -
Proper use Home
Cleaning surfaces Carpet,Hard floor
-
-
-
HEPA class -
Noise level 68 dB
Operating radius - m
Ergonomics
Cord length 12.5 m
Weight & dimensions
Width 340 mm
Depth 340 mm
Height 370 mm
Weight 6900 g
Packaging content
Vacuum brushes included -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Numatic Henry Gold HVR200G-22 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate