Nokia 101 udhëzues

Nokia 101
8.8 · 3
PDF udhëzues
 · 49 faqe
Anglisht
udhëzuesNokia 101
Nokia 101 User Guide
Cyan
Cyan
Magenta
Magenta
Yellow
Yellow
Black
Black
Issue 1.1 EN

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Nokia 101 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Celularë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Nokia 101 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Nokia 101 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Nokia 101 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Nokia 101 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Nokia 101.

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Nokia
Model 101 | 002X660
Produkt Celular
EAN 6438158374003, 6438158373990, 6438158365728, 6438158357976, 6438158364141
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Touchscreen
Display diagonal 1.8 "
Display resolution 128 x 160 pixels
Display type TFT
Display number of colours 65536 colours
External display
Memory
Internal memory - MB
Flash card support
Maximum memory card size 16 GB
Camera
Rear camera
Rear camera resolution (numeric) 0 MP
Ports & interfaces
Headphone connectivity 3.5 mm
Network
WAP
2G bands (primary SIM) 900,1800 MHz
2G bands (secondary SIM) 900,1900 MHz
Wi-Fi
SIM card capability Dual SIM
Data network GSM
Messaging
Multimedia Messaging Service (MMS) -
Video
Video call
Audio
FM radio
Ringer type Polyphonic
Music player
Polyphonic rings quantity 32
Audio formats supported MP3
Phone features
Speakerphone
Embedded games -
Form factor Bar
Phonebook capacity 500 entries
Personalization Icons,Menu,Themes
Personal info management (PIM) Alarm clock,Calculator,Calendar,Notes
Technical details
Operating system installed -, 30
Product colour Black
Subscription type No subscription
Weight & dimensions
Weight 71 g
Width 45.5 mm
Depth 14.9 mm
Height 110 mm
Volume 73 cm³
Power
Battery capacity 800 mAh
Battery type BL-5CB
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Continuous audio playback time 26 h
Talk time (2G) 6.7 h
Standby time (2G) 600 h
Other features
GPS Performance
GPS (satellite)
Position location
Data transmission
Bluetooth
Infrared data port
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Nokia 101 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate