Nissin DI 622 udhëzues

Nissin DI 622
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 6 faqe
Anglisht
udhëzuesNissin DI 622

for Canon EOS / Nikon digital SLR cameras

for Sony digital SLR cameras

INSTRUCTION MANUAL

Nissin Japan Ltd., Tokyo

http://www.nissin-japan.com

Nissin Marketing Ltd., Hong Kong

http://www.nissindigital.com
Nissin Di622 Mark II is designed for digital SLR cameras with hotshoe
and the latest TTL flash control technology.
Note: No film camera can be used with Di622 Mark II.
Attach Di622 Mark II to your camera, and then almost all jobs are
controlled by the camera for the most proper exposure.
Read this instruction manual and refer your canera owner’s manual to
enjoy flash photography.
The compatibility list of Di622 Mark II, please check at our official
website: www.nissindigital.com
WARNING
The flash unit contains high voltage electric parts. Do not try
to open or repair the flash unit. Return it back to the repair
service station or the store you bought it.
Do not touch the inside parts from the opening when the unit
was dropped and broken.
Do not fire the flash direct to the eye at short distance. It may
damage the eye. When taking flash picture especially
toward a baby, it is recommended to keep the flash unit at
least 1 meter (3.3feet) away from the subject.
Or use diffuser or bounce the light to the ceiling or to the wall
to soften its intensity.
Do not use the flash unit in the flammable gas, chemicals or
such liquids. It may cause fire or electric shock.
CAUTIONS
Do not leave or store the flash unit in the temperature over
40°C, such like in the automobile.
The flash unit is not water resistant. Keep the unit away from
rain, snow and humidity.
Do not use benzene, thinner or other alcoholic agents to
clean the unit.
Do not use this flash with the cameras which is not listed in
the compatibility list at our official website, otherwise it may
damage the camera’s circuitry.
Remove the batteries when not in use for a longer period of
time.
This sign refers the danger or serious damage.
This sign refers the damage or defect.
622II.Rev.0211.1.0
Design and Specifications are subject to change without prior notice.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Nissin DI 622 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Njësitë flash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Nissin DI 622 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Nissin DI 622 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Nissin DI 622 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Nissin DI 622 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Nissin DI 622.

Të përgjithshme
Markë Nissin
Model DI 622
Produkt Njësi flash
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Nissin DI 622 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate