Nilfisk Extreme Care udhëzues

Nilfisk Extreme Care
7 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesNilfisk Extreme Care
823 0064 000 d
User Manual
Betriebsanleitung
Instructions d’utilisation
Instrucciones de manejo
Instruções de operação
Istruzioni sull’uso
Gebruiksaanwijzing
Driftsinstruks
Driftsvejledning
Brugsvejledning
Käyttöohje

사용 방법

사용 방법

Nil sk Extreme

Shikoni udhëzuesin për Nilfisk Extreme Care këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Nilfisk Extreme Care apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Nilfisk dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Nilfisk t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Nilfisk
Extreme Care | 107403548
Fshesë me korrent
7319519684919
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Suction power600 AW
Maximum input power2000 W
AC input voltage220 - 230 V
Annual energy consumption- kWh
Variable power-
Performance
Vacuum air filteringHEPA
Proper useHome
Operating radius12.2 m
Vacuum31 kPa
Airflow41 l/s
Noise level71 dB
HEPA classHEPA 14
Cleaning surfacesCarpet, Hard floor
-
-
-
Dirt separating methodFiltering
Design
Dust container typeDust bag
Dust capacity3.2 L
TypeCylinder vacuum
Cleaning typeDry
Product colourSilver
Tube materialMetal
Cordless
Tube typeTelescopic
Ergonomics
Cord length7 m
Weight & dimensions
Width320 mm
Depth400 mm
Height350 mm
Weight7700 g
Packaging content
Number of nozzles5
Upholstery nozzle included
Crevice tool
Vacuum brushes includedHard floor brush
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Nilfisk Extreme Care më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate