Nikon D90 udhëzues

Nikon D90
8.6 · 17
PDF udhëzues
 · 300 faqe
Anglisht
udhëzuesNikon D90
En_06
SB0C06(11)
No reproduction in any form of this manual, in whole or in part (except for brief
quotation in critical articles or reviews), may be made without written authorization
from NIKON CORPORATION.
Printed in Thailand
6MB02911-06
DIGITAL CAMERA
En

User's Manual

En
Q0320_UM_USEn_Cover.fm Page 1 Friday, March 19, 2010 6:37 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Nikon D90 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 17 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Nikon D90 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Nikon dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Nikon D90 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Nikon D90.

See your digital world in a whole new way. Enjoy movies and photos with the great image quality and high-definition deta...
Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Nikon
Model D90
Produkt Aparat fotografik
EAN 18208915705, 0182089157056, 5704327522522, 0182088546776, 3610170554943, 0018208915705
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Picture quality
Megapixel 12.3 MP
Maximum image resolution 4288 x 2848 pixels
Sensor type CMOS
Camera type SLR Camera Body
Image sensor size - "
Still image resolution(s) 4288 x 2848 \n3216 x 2136 \n2144 x 1424
Image stabilizer
Sensor format DX
Image sensor size (W x H) 23.6 x 15.8 mm
Total megapixels 12.9 MP
Image formats supported JPG,RAW
Lens system
Digital zoom - x
Optical zoom - x
Mounting type Bayonet
Lens mount interface Nikon F
Video
Motion JPEG frame rate 24 fps
HD type HD
Video recording
Video resolutions 320 x 216,640 x 424,1280 x 720 pixels
Maximum video resolution 1280 x 720 pixels
Analog signal format system NTSC
Display
Display LCD
Display diagonal 3 "
Display resolution (numeric) 920000 pixels
Vari-angle LCD display -
Touchscreen
Viewfinder
Magnification 0.94 x
Viewfinder type Optical
Camera
Self-timer delay 2,5,10,20 s
Histogram
Scene modes Close-up (macro),Night portrait,Portrait,Sports,Landscape (scenery)
Image editing Trimming
Camera playback Highlights,Movie,Single image,Slide show,Thumbnails
White balance Auto,Cloudy,Flash,Fluorescent,Incandescent,Manual,Sunny
Photo effects Black&White,Neutral,Vivid
Camera file system DCF 2.0,DPOF,Exif 2.21
Calendar
Playback modes Zoom
GPS (satellite)
Tripod mounting supported
Eye relief 19.5 mm
Design
Product colour Black
Weight & dimensions
Weight 620 g
Width 132 mm
Height 103 mm
Depth 77 mm
Flash
Flash modes Hi-speed sync,Red-eye reduction,Slow synchronization
Flash sync-speed 1/200 s
Flash range (wide) - m
Flash range (tele) - m
Shoe mounting point
Flash exposure compensation
Memory
Compatible memory cards SD,SDHC
Memory slots 1
Exposure
Light exposure modes Aperture priority AE,Auto,Manual,Shutter priority AE
ISO sensitivity 100,200,3200,6400
ISO sensitivity (min) 100
ISO sensitivity (max) 6400
Light metering Centre-weighted,Matrix,Spot
Light exposure correction ±5EV (1/2; 1/3 EV step)
Auto Exposure (AE) lock
Focusing
Auto focusing (AF) modes Servo Auto Focus,Single Auto Focus
Auto Focus (AF) points 11
Auto Focus (AF) lock
Auto Focus (AF) assist beam
Auto Focus (AF) object detection Face
Shutter
Fastest camera shutter speed 1/4000 s
Slowest camera shutter speed 30 s
Camera shutter type Electronic
Audio
Built-in microphone
Ports & interfaces
PictBridge -
USB version 2.0
HDMI
Other features
Power source type Battery
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Number of batteries supported 1
Battery type EN-EL3e
Battery life (CIPA standard) 850 shots
Packaging content
AC adapter included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Nikon D90 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate