Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX udhëzues

Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX
6 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesNikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX

55-200mm f/4-5.6G ED-IF AF-S DX VR

ZOOM-NIKKOR LENS

Versatile and compact 3.6x Zoom-Nikkor approximates
the picture angle characteristics of an 82-300mm lens in
the 35mm format.
Brings subjects closer to the photographer fills the
frame with portraiture, sports, wildlife and more.
Nikon’s exclusive Vibration Reduction (VR) reduces the
effects of camera shake allowing photographers to shoot
hand-held at as many as 3 shutter speeds slower* than
would otherwise be possible, assuring dramatically
sharper images in challenging conditions.
New compact rod-type Silent Wave Motor (SWM)
enables ultra-high speed autofocusing with exceptional
accuracy and super-quiet operation.
An ED (Extra-low Dispersion) glass element minimizes
chromatic aberration, contributing to superior optical
performance.
Focus Mode switch enables quick-switching between
A (Autofocus) and M (Manual Focus).
9-blade rounded diaphragm for more natural
out-of-focus highlights.
An excellent companion to the 18-55mm f/3.5-5.6G
ED II AF-S DX Zoom-Nikkor.
Engineered exclusively for use with Nikon DX format
digital SLR cameras.
*Under Nikon measurement conditions.
Features

For more information visit nikondigital.com

Product detail
55-200mm f/4-5.6G ED-IF AF-S DX VR

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX.

Të përgjithshme
Markë Nikon
Model AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX
Produkt Lente
EAN 4960759025241
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Nikon AF-S 55-200mm f/4-5.6G ED VR DX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate