Netgear WNDA4100 udhëzues

Netgear WNDA4100
(1)
  • Numri i faqeve: 24
  • Lloji i skedarit: PDF
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134
USA
April 2012
202-10938-02
v1.0

N900 Wireless Dual Band

USB Adapter (WNDA4100)

User Manual

Netgear WNDA4100

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Netgear WNDA4100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Netgear WNDA4100 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Netgear WNDA4100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kartat/përshtatësit e rrjetit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Netgear WNDA4100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Netgear WNDA4100 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Netgear
Model WNDA4100
Produkt Kartë rrjeti/përshtatës
EAN 606449081626
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Ports & interfaces
Connectivity technology Wireless
Host interface USB
Interface WLAN
Design
Internal
Chipset -
Product colour Black
LED indicators
Network
Maximum data transfer rate 450 Mbit/s
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Frequency range 2.4 - 5 GHz
Wi-Fi
WLAN data transfer rates supported 450 Mbit/s
Security algorithms WPA2,WPA2-PSK,WPS
Wi-Fi band Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Minimum processor Intel® Pentium®
Weight & dimensions
Width 86.8 mm
Depth 27.6 mm
Height 13.4 mm
Weight 19.5 g
Sustainability
Sustainability certificates RoHS
Packaging content
Manual
Other features
Quick start guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Netgear WNDA4100.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu