Netgear R6200 udhëzues

Netgear R6200
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 130 faqe
Anglisht
udhëzuesNetgear R6200
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134
USA
July 2013
202-11029-02

Dual Band 11ac WiFi Router R6200

User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Netgear R6200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Netgear R6200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Netgear R6200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Netgear R6200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Netgear R6200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Netgear R6200.

Të përgjithshme
Markë Netgear
Model R6200 | R6200-100PES
Produkt Ruter
EAN 606449086379, 0606449086379
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Network
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Ethernet LAN interface type Gigabit Ethernet
Wireless LAN features
Wi-Fi standards Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11a,802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Top Wi-Fi standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Other features
Bandwidth 2.4 GHz
Rack mounting
Throughput
xDSL connection
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 5
Protocols
DHCP client
DHCP server
Management features
Web-based management -
Quality of Service (QoS) support
Security
Security algorithms WPA,WPA2-PSK,WPS
MAC address filtering
Network address translation (NAT)
Stateful Packet Inspection (SPI)
Features
Flash memory 16 MB
Internal memory 128 MB
Certification RoHS, WEEE, CEC
Weight & dimensions
Width 205 mm
Depth 77 mm
Height 255 mm
Weight 654 g
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported
Linux operating systems supported
WAN connection
Ethernet WAN
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Netgear R6200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate