Netgear MBRN3000 udhëzues

Netgear MBRN3000
6.5 · 1
PDF udhëzues
 · 72 faqe
Anglisht
udhëzuesNetgear MBRN3000
June 2010
202-10578-01
v1.0
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134
USA

Mobile Broadband

Wireless-N Router

MBRN3000

User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Netgear MBRN3000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Netgear MBRN3000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Netgear MBRN3000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Netgear MBRN3000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Netgear MBRN3000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Netgear MBRN3000.

Të përgjithshme
Markë Netgear
Model MBRN3000 | MBRN3000
Produkt Ruter
EAN 606449071825, 5711045281280, 0606449071825, 5052584533141, 5053973176819
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Data transfer rate 10 Mbit/s
Networking features 802.11 b/g/n
Compatible operating systems Windows 7, Vista, XP, 2000, NT, Me, 98 SP2\r\nMac OS
Dimensions (WxDxH) 173 x 128 x 33 mm
Operating temperature (T-T) 32 - 104 °F
Dimensions (W x D x H) (imperial) 6.81 x 5.04 x 1.30 "
Weight (imperial) 0.65 lbs
Rack mounting
xDSL connection
Mobile network connection
Mobile network generation 3G
Compatible operating systems Windows 7, Vista, XP, 2000, NT, Me, 98 SP2\r\nMac OS
Network
Supports ISDN connection
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Networking standards -
Ethernet LAN interface type Fast Ethernet
DHCP client -
DHCP server -
Weight & dimensions
Weight 300 g
Depth 128 mm
Height 33 mm
Width 173 mm
Dimensions (WxDxH) 173 x 128 x 33 mm
Weight 300 g
Depth 128 mm
Height 33 mm
Width 173 mm
Dimensions (WxDxH) 173 x 128 x 33 mm
Weight 300 g
Depth 128 mm
Height 33 mm
Width 173 mm
Design
Product colour Black
Product colour Black
Device type Cellular network router
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 0 - 90 %
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 0 - 90 %
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 0 - 90 %
Wireless LAN features
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Top Wi-Fi standard Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 4
Ethernet LAN (RJ-45) ports 4
Protocols
DHCP client -
DHCP server -
Management features
Web-based management -
Web-based management -
Security
MAC address filtering -
Security algorithms WPA-PSK,WPA2-PSK
Network address translation (NAT)
Stateful Packet Inspection (SPI)
Security algorithms WPA-PSK,WPA2-PSK
Network address translation (NAT)
Security algorithms WPA-PSK,WPA2-PSK
Network address translation (NAT)
Mobile network
3G
WAN connection
3G/4G USB modem compatibility
Ethernet LAN features
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Ethernet LAN (RJ-45) ports 4
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Networking standards -
DHCP client -
DHCP server -
Ethernet LAN interface type Fast Ethernet
Features
Compatible operating systems Windows 7, Vista, XP, 2000, NT, Me, 98 SP2\r\nMac OS
Product colour Black
Web-based management -
Device type Cellular wireless network equipment
Technical details
Weight (imperial) 0.65 lbs
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Netgear MBRN3000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate