Netgear Centria WNDR4700 udhëzues

Netgear Centria WNDR4700
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 22 faqe
Anglisht
udhëzuesNetgear Centria WNDR4700
NETGEAR, Inc.
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134, USA
July 2012

Technical Support

Thank you for selecting NETGEAR products.

For indoor use only in all EU countries and Switzerland.

After installing your device, locate the serial number on the label

of your product and use it to register your product at

www.NETGEAR.com/register. Registration is required before you

can use our telephone support service. Registration through our

website is strongly recommended.

Go to http://support.netgear.com for product updates and web

support.

Centria WNDR4700/WNDR4720

Installation Guide

Package Contents

The box contains the following items. If any items are incorrect,

missing, or damaged, contact your NETGEAR dealer.

Ethernet cable
Power adapter
Centria
Note: Only Model
WNDR4720 includes a
hard disk drive (HDD).
Tray
HDD
(WNDR4720)
Note: Your hard disk drive was shipped external to
Centria to protect it from any accidental damage. Please
do ensure when shipping Centria to always remove the
hard drive from the internal slot.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Netgear Centria WNDR4700 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Netgear Centria WNDR4700 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Netgear Centria WNDR4700 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Netgear Centria WNDR4700 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Netgear Centria WNDR4700 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Netgear Centria WNDR4700.

Të përgjithshme
Markë Netgear
Model Centria WNDR4700
Produkt Ruter
EAN 606449086393
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Netgear Centria WNDR4700 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate